Crusty d-beat, hardcore punk, and Motörhead-quality rock ‘n’ roll

HUOM: Keikka on Ilokivessä (Keskussairaalantie 2).

La 14.9.2019 Live Is Life @ Ilokivi
VICTIMS (SWE)
MASSGRAV (SWE)
WARFARE STATE (JKL)

Ennakkoliput alkaen 8€ (Jelmun jäsenet 6€), liput ovelta 10€
www.jelmu.net/live-is-life-victims-swe-massgrav-swe-warfare-state-1492019
www.lippu.fi/liveislife

www.facebook.com/victimsinblood
www.facebook.com/massgrav
www.facebook.com/warfarestate


Lauantaina 5.10 Sweet Burlesque Nights tarjoilee jälleen hurmaavan, herkullisen, satumaisen, taianomaisen, maagisen ja suloisen sensuellin kattauksen burleskia, dragia ja tanssia.
Lavalla näemme artisteja jotka ovat jo aiemminkin ihastuttaneet Sweet Burlesque Nights tapahtumien lavoilla, mutta lisäksi näemme jopa viisi upeaa artistia joita ei ole koskaan ennen nähty SBN tapahtumissa! Illan aikana tarjoillaan myös yhteensä huimat neljä ensi-iltaa! Tätä et todellakaan halua ohittaa!

Illan esiintyjät julkaistaan pian! Pysy kuulolla!

Aikataulut:
Ovet auki klo 18.00
Showtime klo 19.00

Liput myynnissä 2.9 alkaen ilokivi-onstage.com
Ennakkolippu 29.9 mennessä 20e, 30.9-5.10 25e.


VORNA “SATEET PALATA SAAVAT” -LEVYNJULKAISUKIERTUE

Vuonna 2008 perustettu metalliyhtye VORNA palaa levynjulkaisukantaan, kun yhtyeen odotettu kolmas albumi “Sateet palata saavat” julkaistaan 27. syyskuuta saksalaisen Lifeforce Recordsin kautta. Melankolisella ja suomenkielisellä metallillaan yleisön viime vuosien aikana vakuuttanut yhtye suuntaa uuden levyn myötä myös levynjulkaisukiertueelle syksyllä ja nähdään loka-marraskuussa useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

Vorna saapuu “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukiertueellaan myös Jyväskylään ja nähdään Ilokivessä lauantaina 12.10.2019.

Nem Agency presents:
Vorna “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukeikka + support
12.10.2019 Jyväskylä, Ilokivi
Liput: 10€ (ennakko) / 12€ (ovelta)

Yhtyeen uusi single “Maa martona makaa” on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa:
https://youtu.be/HDZ4odFM1FY

Ennakkotilaa uusi "Sateet palata saavat"-albumi:
http://bit.ly/vorna_preorder

Lisätietoa:
www.vorna.fi
www.nem.fi
www.ilokivi-onstage.com


Suomenkielisen metallin ilta, jonne isäntäbändi Lyijykomppania on kutsunut seurakseen Auermaan ja Ivianin

Lyijykomppania on suomenkielisen raskaan musiikin todellinen pioneeri, joka aloitti toimintansa ensimmäisen kerran jo vuonna 1981 jynkyttäen vahvasti edelleen. Yhtye nauttii vahvaa kulttisuosiota, sillä sen kompromissiton ja suorapuheinen synkkä musiikki on edelleen ajankohtaista ja karskina livemasiinana se erottuu edukseen koruttomalla tyylillään. Lyijykomppaniassa soittavat alkuperäisjäsen Moilasen (rummut) lisäksi Lindström (basso) ja Vuorinen (laulu & kitara). 
Lyijykomppanian Tietoja epäonnistumisista ja päättämättömyyksistä, tai Väkivaltaa ja vääriä lääkkeitä – cd (kuunneltavissa myös Spotifyssa) päätti kahdeksan vuoden hiljaisuuden levynjulkaisurintamalla ilmestyttyään heinäkuussa 2018. Uutta levyä työstetään – ja sen ensimmäiset hyvän vastaanoton saaneet ennakkokuuntelut ilmestyivät Soundissa kevätkesästä. Lyijykomppanian mielenmaisemaa piirtävät kantaaottavuus, arjen tragediat, historian havina, horjumaton yksitotisuus ja pinnan alle lakaistu huumori, jotka haastavat kuulijan ajattelemaan itse.

http://lyijykomppania.com/  (Keikat myös livetaltiointeja)
https://www.facebook.com/lyijykomppaniaofficial
https://www.instagram.com/lyijykomppania 

Illan toisena bändinä esiintyy jyväskyläläinen Auermaa, joka soittaa raskasta ja rosoista rokkia yhdistellen kauniita melodioita möyrintäpuolen kitaraosastoon. Bändin lyriikat kumpuavat ihmisenä olon sietämättömästä keveydestä, rakkaudesta, vihasta sekä muista elämän kaarista ja kiemuroista. Yhtyeessä vaikuttavat nykyään Markus Taipale (laulu), Tatu Hanhikoski (kitara), Juha Takanen (kitara), Mikael Minkkinen (basso) sekä Iiro Vuori (rummut). Taipaleen ympärillä täyden miehistönvaihdoksen myötä uuteen nousuun kohonnut yhtye on keskittynyt tuoreen materiaalin työstämiseen, ja tästä ensimmäisenä maistiaisena on tarjolla vasta julkaistu kappale Tie. Uusi kokoonpano on nälkäinen keikkojen suhteen ja uhkuu energiaa päästessään tarjoilemaan yleisölle setillisen taidokasta ja tummanpuhuvaa rokkia.

https://www.facebook.com/auermaayhtye/ 
https://www.instagram.com/auermaa/ 
https://www.youtube.com/channel/UCV6PfqkTEZsFT1oeeRhO9tQ 

Illan avaa mänttä-vilppulainen modernia suomenkielistä metallia soittava Ivian, joka julkaisi neljän biisin ”Surumuuri” EP:n heinäkuussa. Vuosien hiljaiselon jälkeen bändi heräteltiin kasaan parisen vuotta sitten ja ensimmäinen julkaistu kappale oli aiemmin tänä vuonna videoksikin kuvattu kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kertova Diagnoosi F30-31. Iloisista asioista ei lauleta EP:n muissakaan biiseissä, sillä sen nimikappale on omistettu yhtyeen laulajan Tommisen edesmenneelle veljelle. Myös kuolemanpelko ja elämänkolhut ovat yhtyeen uuden levyn tematiikassa läsnä. Yhtyeen kokoonpano on Ville-Veikko Tomminen (laulu), Aleksi Suoranta (kitara), Tero Vuorinen (kitara), Helend Jantsikene (basso) ja Iiro Hyvärinen (rummut).

https://www.facebook.com/ivianband/ 
https://www.instagram.com/ivianband/ 
https://www.youtube.com/ivianband/ Naurun tasapainosta ja Noin viikon uutisista tuttu stand up -koomikko Iikka Kivi tekee syksyllä 2019 ensimmäisen stand up soolokiertueensa. Esityksessään pohjoisen törkymöykky Kivi tarttuu aikaamme armottomasti hartioista kiinni ja istuttaa alas kunnon juttutuokioon. Mihin katosi se 2000-luvun optimismi, jolloin Nokia oli nousussa, Suomi pärjäsi rallissa ja kaikki oli niin turvallisesti ja hyvin? Spede on kuollut kertoo vuoroin hervottoman hauskasti ja viiltävän traagisesti sopeutumisvaikeuksista mahdottomaan historianjaksoon.

Ovet auki tuntia ennen esitystä eli klo 20!


HUOM! NARIKKA 2,5 EUROA / KORVATULPPIA SAA BAARITISKILTÄ

Ilokivi - OnStage
Keskussairaalantie 2
FIN-40600 Jyväskylä

www.ilokivi-onstage.com
info [a] ilokivi-onstage.com
tel. +358 (0) 44 2922897